Kære dig der tjekker ind på min mail-liste, velkommen til i mit Kreative hjørne :)

I nyhedsbrevet deler jeg de kreative folder, som jeg folder ud på forskellig vis, om du vil følge med i mine kreative værker og andre projekter eller ønsker at blive inspireret til Kreativt Sindsro og hvor du kan finde dit eget Kreative frirum, ligemeget hvad så velkommen til. 

Jeg skriver ikke ud mere end 1-2 gange om måneden, og har jeg ikke noget at dle, så "tier jeg stille" herfra min ende, (jeg begynder først at dele på Nyhedsbrevet fra November 2023, da jeg "bygger op" i flere ender, på én gang). Lige meget hvad, skal du ikke regne med at du bliver bombet i indboxen, til gengæld vil jeg hellere stræbe mig efter at være en mail du ser frem til at få og kigger efter i indboksen. 

Kreativiteten har så mange muligheder, og jeg glæder mig til at inviterer dig indenfor i de forskellige krøller jeg ønsker at folde ud i fremtiden. Her på Nyhedsbrevet sikrer du dig at du er den første, der får at vide inden noget udfolder sig, sker eller bliver sat til salg. På den måde er du et skridt foran i "køen", på flere måder.

Fra første september 1/9 og 100dage frem, kan du følge med på Instagram og på Nyhedsbrevet fra november 2023, (hvor jeg giver løbende status på den kreative proces og drøm) og hvor du altså kan følge med i min kreative rejse, med udfordringer og de skridt jeg ønsker at tage, udenfor min komfortzone. Ud i det uvisse, men høj på drømmen om at kunne leve, af min kreativitet og det "bare at være mig" i min kreative skabende form. Find joymaikissov på Instagram hvis du vil følge med, lidt mere personligt i livsfortællinger, og madebyjmk for alle de kreative folder og lidt til.

Lad dit eget kreative udtryk folde sig ud.

De Kærligste Hilsner
Joy Mai Kissov

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Følg med i kunsten:
www.madebyjmk.com
YouTube: Joy Mai Kissov
Instagram: @madebyjmk

Min private profil på Instagram:
Instagram: @joymaikissov

 
* angiver et påkrævet felt
Hvad er du mest nysgerrig efter?
Email Marketing Powered by Mailchimp