Dejlige Menneske og vise vilde sjæl, hvor er det dejligt du vil følge med, her hos mig, og styrke din bevidsthed, evner og forstå dine mekanismer og meget mere :)

- - - - - - - -

Når du skriver dig op til mit Nyhedsbrev modtager du min FREEBIE:


3 blindspots der blokerer dig fra,
overflod, kærlighed og din intuition.
I denne FREEBIE får du mulighed for at lære nogle af dine blindspots bedre at kende. Er der flere blindspots man kunne arbejde med? ja, der er men her har jeg samlet de 3 som jeg er stødt på, blokerer oftest, i overflod, kærlighed, indre power, dit potentiale og intuition.

Indsigt og åbning af dine blindspots
Fordyb dig i lydfilen med de 3 blindspots, læs og lav øvelserne fra PDF’en og lyt til de 2 meditationer og healinger, til fordybelse og indsigt mm.

- - - - - - - -

Jeg er SÅ glad for at have dig med på rejsen.

Udfyld formularen herunder, for at modtage mit Nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at modtage, Healings & Aktiverings meditationer, indsigt og fordybelse, øvelser og bevidsthed på dit menneske og din sjæl - samt alt det nye jeg pønser på - hvor du er den første til at følge med og som får besked, når der er nye tiltag, Workshops, Webinarer mm. så du får én større forståelse af din sjæl og dine Sjælspotentialer / evner mm. der i sidste ende kan åbne for mere flow, overflod, selvværd og kærlighed mm. i liv.

TAK fordi du føler med og fordi du er nysgerrig.


De Kærligste hilsner
Joylynn Lightfield
Quantum Heart Healer,
SoulHeart Guidance,
Intuitiv Holistisk Healing & Terapi.

 
* angiver et påkrævet felt
Hvad er du mest nysgerrig efter?
Email Marketing Powered by Mailchimp